Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Jak zawsze pysznie.

    Agnieszka, 15 lipiec 2018

    Pomimo długie czasu oczekiwania jedzenie przyjechało ciepłe więc +. Ale niestety wykonanie fatalne a kurczak który był w spaghetti był odgrzewany chybz z 5razy przeciągnięty, niesmaczny

    Karolina, 10 lipiec 2018

    Dostawa prawie prawie po dwóch godzinach, 40 minut spóźnienia, dostarczono chłodne jedzenie.

    Adam, 07 lipiec 2018

    Najlepsza pizza w mieście😊

    Anna, 28 czerwiec 2018

    Kierowca nie był zorientowany zamówieniach, otwierał przy mnie wszystkie pizze po kolei, jak przekazałam info że w kartonie jest nie ten sos, przekazał iż ten też jest dobry.
    Zamawiałam sos pomidorowy a otrzymałam 1000wysp.
    Szkoda, że tak się stało ponieważ lubię wasze pizze i nie tylko.
    Pozdrawiam

    Katarzyna, 23 czerwiec 2018

    Z wczorajszym zamówieniem moja miłość do was została zakończona. To że pudełko z sosem miałam położone na pizzy to pół biedy, ale fakt że pizza była nieczona, ciasto było mokre i klejące... czekałam na tą pizzę, bo po całym dniu pracy miałam ochotę na chwilę relaksu i coś dobrego. A tu taka kpina.

    Sara, 16 czerwiec 2018

    Jak zwykle smacznie :)

    Barbara, 15 czerwiec 2018

    Jak zawsze dobre. Polecam

    Szymon, 09 czerwiec 2018

    jak zawsze wszystko super :)

    Agata, 05 czerwiec 2018

    Polecam :)

    Mateusz, 01 czerwiec 2018

    Coś złego dzieje się w padelli ostatnie zamówienie spóźnione 10 minut a pizza szkoda gadać niedopieczona,blacha na której ją pieczono wysmarowana chyba olejem z passata po 300000 km ,pudełko z sosem położone na placku .Szkoda że tak świetna pizzeria wali takie numery 😞

    Wojtek, 24 maj 2018

    Pizza była spalona i praktycznie niejadalna. Zmarnowane pieniądze i długi czas oczekiwania na byle co.

    Joanna, 18 maj 2018

    Pizza smaczna, jak zwykle dotarła ciepła na czas. Jednak po raz kolejny dostaliśmy mniej sosów niż było w zamówieniu :/

    Krzysztof, 11 maj 2018

    Szybko i smacznie! Polecam!

    Adriana, 07 maj 2018

    Pysznie jak zawsze ;)

    Żaneta, 05 maj 2018

    Jest ok

    Arkadiusz, 03 maj 2018

    it was fast and hot

    Monika, 27 kwiecień 2018

    5 z plusem

    Agnieszka, 21 kwiecień 2018

    okay

    Paweł, 17 kwiecień 2018

    Jak zawsze pizza idealna 😉

    Klaudia, 16 kwiecień 2018

    Wszystko super!

    Agnieszka, 15 kwiecień 2018

    Ok

    Agnieszka, 13 kwiecień 2018

    Pycha 😊

    Sebastian, 09 kwiecień 2018

    Pizza zbyt mocno spieczona ( lekko przypalona z jednej strony) mimo to dobra w smaku ;) polecam

    Żaneta, 06 kwiecień 2018

    Pizza okrutna. Wielkość 60 cm. Składniki świetne, zjeść ją w 2 to już wymaga pewnego doświadczenia. Dlatego mogę powiedzieć że odgrzana na drugi dzień też jest G

    kamil, 31 marzec 2018

    Zamówienie dotarło punktualnie zgodnie z prośba. Pizza wyśmienita.

    Patryk, 25 marzec 2018

    Produkty najwyższej jakości

    Adrian, 16 marzec 2018

    Smaczne i niedrogie pizze.

    Anna, 13 marzec 2018

    Jak zawsze OK

    Tomasz, 11 marzec 2018

    Polecam

    Lukasz, 08 marzec 2018

    Zamowienie przyszło szybciej niż pokazywał zegar. Pyszna pizza,polecam

    Marta, 03 marzec 2018

    Jedzenie nie przyjechało w terminie , zimne , brak rekompensaty , twierdza ze takie maja standardy

    Mateusz, 27 luty 2018

    Ciasto twarde spalone pizza dostarczona z półgodzinnym opóźnieniem.

    Andrzej, 25 luty 2018

    Jak zwykle bardzo pyszne

    Marcin, 20 luty 2018

    Wszystko super 😊

    Maria, 19 luty 2018

    POLECAM

    Szymon, 18 luty 2018

    Mmmmmmm 👌

    Wojtek, 16 luty 2018

    Jak zawsze idealnie!

    Łukasz, 15 luty 2018

    Jak zwykle pysznie

    Agnieszka, 11 luty 2018

    Jak zawsze bez zarzutów

    Mateusz, 08 luty 2018

    Dostarczono inne asysty sosy niż w złożonym zamówieniu.

    Dominik, 07 luty 2018

    Bardzo dobra pizza, lepsze składniki i sosy niż około rok temu.

    Adam, 06 luty 2018

    Bardzo szybko i smacznie😊

    Maria, 05 luty 2018

    Wszystko super!

    Łukasz, 04 luty 2018

    Punktualnie i smacznie

    Justyna, 03 luty 2018

    Wszystko w porządku!

    Grzegorz, 01 luty 2018

    12 minut i już była u mnie POLECAM

    Lukasz, 29 styczeń 2018

    Smacznie, szybko i z miłą obsługą zarówno w lokalu jak i z Panami którzy dostarczają zamówienia.

    Agata, 28 styczeń 2018

    Pizza bardzo smaczna. Zamówienie on-line łatwe, czytelne i kompletnie bez problemowe. Polecam!

    Andrzej, 25 styczeń 2018

    wszystko oki

    Anna, 15 styczeń 2018

    Trochę małe pomieszczenie restauracyjne, poza tym ok.

    Jolanta, 14 styczeń 2018

    Polecam, naprawdę fajnie to wszystko działa

    Lukasz, 13 styczeń 2018

    👍

    Agnieszka, 12 styczeń 2018

    Sos do pizzy trochę słony i sos czosnkowy jednak lepszy jest z prawdziwym czosnkiem a nie granulowanym. Mimo wszystko pycha.

    Filip, 11 styczeń 2018

    Polecam

    Mateusz, 05 styczeń 2018

    Czas dostawy ok, reszta tragedia co zamówienie to gorzej. Jak zaczynali to pizza była ok teraz już jest o wiele gorzej. Ciasto twarde, ser tragedia, brzegi spalone, dodatki w jednym miejscu bardzo dużo, a potem samo ciasto. Tragedia.

    Tomasz, 02 styczeń 2018

    super jakość wykonania i poziomu wypieku ciasta, dostawa w czasie ekspresowym

    Mariusz, 01 styczeń 2018

    Brak

    Bartosz, 24 grudzień 2017

    Zamówienie dotarło szybko. Sałatka grecka bardzo smaczna, obie pizze słabe, chyba przez to, że były zimne.

    Anita, 20 grudzień 2017

    Ale ok

    Paulina, 16 grudzień 2017

    Smaczna i gorąca pizza. Dostawa na czas.

    Marcin, 10 grudzień 2017

    PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE PIZZY Z JAJKIEM I POREM! POZA TYM JAK ZAWSZE WYSOKI STANDARD.

    Adrian, 09 grudzień 2017

    Zamówienie dotarło na czas

    Mateusz, 07 grudzień 2017

    Wszystko Pięknie i Ładnie :)

    Mateusz, 04 grudzień 2017

    Szybka i sprawna dostawa, uprzejmy dostawca, pyszna, gorąca i świetnie wypieczona pizza :)

    Hanna, 01 grudzień 2017

    👍

    Tomasz, 27 listopad 2017

    Zamawiałam sos 1000 wysp a dostałam pomidorowy. Ale Pizza była pyszna 😊

    Daria, 25 listopad 2017

    Szybko sprawnie

    marek, 20 listopad 2017

    Następnym razem sprawdźcie czy zamówiony sos czosnkowy nie stał się w pudełku pomidorowym :p i tak polecam :)

    Sara, 19 listopad 2017

    jak zwykle petarda ;)

    Sławomir, 17 listopad 2017

    OK :)

    Maciej, 17 listopad 2017

    Mogę tylko powiedzieć za trochę spalona pizza była mianowicie brzegi a reszta jak zawsze dobra. Obsługa 10+ polecam

    Szymon, 14 listopad 2017

    Szybko, smacznie i gorąco, polecam :)

    Paulina, 13 listopad 2017

    Zawsze super :)

    Kinga, 10 listopad 2017

    :Pyszna jak zawsze :)

    Wojciech, 04 listopad 2017

    BARDZO SZYBKA DOSTAWA ,ŚWIEŻE SMACZNE DANIA I MIŁA OBSŁUGA

    Małgorzata, 04 listopad 2017

    jak zwykle smacznie

    Barbara, 02 listopad 2017

    Ok

    Klaudia, 01 listopad 2017

    Błagam o przywrócenie do menu pizzy Sorento (z jajkiem i porem)

    Adrian, 31 październik 2017

    Jak zawsze super!

    Agnieszka, 31 październik 2017

    Super

    Tomasz, 30 październik 2017

    Przyjechało spóźnione o 20 minut i pizze były zimne. Zupka serowa -same plusy ciepła i smaczna.

    Magda, 28 październik 2017

    polecam:)

    Sebastian, 23 październik 2017

    Pizza dotarła co do minuty według zamówienia a smak Po prostu przepyszne Szczerze polecam

    Śliwiński, 22 październik 2017

    Po raz kolejny 5 gwiazdek

    Marcin, 19 październik 2017

    Wszystko sprawnie i pysznie :-)

    Szymon, 17 październik 2017

    Dostawa opóźniona

    Karol, 16 październik 2017

    Jest ok jak zawsze pyszne

    Szymon, 15 październik 2017

    Mniam :)

    Wojciech, 14 październik 2017

    Pyszne jedzenie

    Mateusz, 14 październik 2017

    Smaczne jedzonko, zamawiałam i będę dalej zamawiać :)

    Barbara, 12 październik 2017

    Wszystko ok polecam!!!!!

    Szymon, 08 październik 2017

    Szybka dostawa

    Katarzyna, 07 październik 2017

    Super!

    Paweł, 06 październik 2017

    5

    Agnieszka, 06 październik 2017

    Witam,
    29.09 około godziny 14:00 zamawiałem u Państwa nowość - Makarony-spaghetti 525g z klopsikami w sosie pomidorowym (nowość).
    Mam z tym spory problem. Po pierwsze spóźnienie ponaad 0,5h, co mimo ustalonego wyjazdu jestem w stanie oczywiście zrozumieć.
    Natomiast po drugie, otrzymałem ugotowany makaron z kilkoma łyżeczkami koncentratu pomidorowego, co było totalnie nie do zjedzenia. Coś takiego przygotował bym w czasie gotowania makaronu, a więc 10min sam za 2zł, a nie za 17zł w 1,5h.
    Cenię Państwa kuchnię i często ją polecam. Mam nadzieję, że to pomyłka. A jeśli niezamierzona złośliwość liczę na wyjaśnienie sprawy.
    Pozdrawiam

    Sebastian, 05 październik 2017

    Czekam od dwóch godzin za zamówieniem i przed chwilą dowiaduje się od obsługi lokalu że "ktoś" anulował moje zamówienie. Jest to niedopuszczalne. Nie dzwoniłem osobiście i o nic takiego nie prosiłem. Gdybym zapłacił karta to również jedzie nie zostałoby dostarczone? Czuję się oszukany i nigdy więcej nie skorzystam z waszych usług. Swoim znajomym również przekaże ta wspaniała i świetnie zorganizowana obsługę klienta.

    Mateusz, 02 październik 2017

    Pizza jak zawsze dobra i najważniejsze nie była przypalona. :-) Polecam

    Szymon, 01 październik 2017

    Polecam.

    Mateusz, 28 wrzesień 2017

    Pycha, polecam.

    Mateusz, 26 wrzesień 2017

    Dostawa, szybciej niż podano w potwierdzeniu zamówienia.

    Marek, 25 wrzesień 2017

    Super

    Mateusz, 25 wrzesień 2017

    jest oki :)

    Dawid, 24 wrzesień 2017

    Super!

    Mateusz, 20 wrzesień 2017

    Bardzo dobra pizza

    Norbert, 18 wrzesień 2017

    Szybko i smacznie

    Anna, 16 wrzesień 2017

    Wszystko dobre ale ostatnio zbyt często dostaje zbyt przypalone brzegi. Ale poza tym wszystko ok jak zawsze

    Szymon, 14 wrzesień 2017

    Brak

    Jakub, 12 wrzesień 2017

    Wszystko bezproblemowo, jedzenie dostarczone prawie 25 minut przed deklarowanym czasem

    Hubert, 06 wrzesień 2017

    Pycha, na czas i zgodnie z zamówieniem.

    Mateusz, 23 sierpień 2017

    Bardzo lubiłem zawsze wasze jedzonko ale tym razem była tragedia :/ pizza tłusta oraz przyklejona do pudełka, i bardzo bardzo mało składników a spagetti carbonara BEZ BOCZKU A Z MIĘSEM MIELONY! masakra.

    Mateusz, 20 sierpień 2017

    Zamówiłem i kurier nie przywiózł wszystkiego. Musiałem pojechać i osobiście odebrać resztę zamówienia.

    Arkadiusz, 19 sierpień 2017

    Pizza pyszna! Dobrze pokrojona i gorąca. Spaghetti też doskonałe! Warto poczekać na dostawę.

    Łukasz, 19 sierpień 2017

    produkt niezgodny z zamowieniem,szkoda bo to nie pierwszy raz kiedy zamawialem ale chyba juz ostatni

    oktawian, 16 sierpień 2017

    Trochę długi czas dostawy jak na tak małą odległość. Poza tym ok!

    Maciej, 13 sierpień 2017

    Pizza miejscowo spalona i nie pokrojona. Na plus szybki czas dostawy.

    Michał, 10 sierpień 2017

    Bdb

    Agnieszka, 21 lipiec 2017

    Coraz częściej zdarza się, że dostaję sosy inne, niż zamówiłem. Pizza jak zwykle świetna, ale sytuacja z sosami zaczyna wkurzać.

    Mateusz, 19 lipiec 2017

    Szybka dostawa. Bardzo smaczne jedzenie.

    Michał, 17 lipiec 2017

    Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, ostra pizza na prawdę była ostra :) i dodatków bardzo dużo :)

    Czajkowski, 17 lipiec 2017

    Super!

    Aleksandra, 14 lipiec 2017

    Mniam. Polecam!

    Diana, 11 lipiec 2017

    Kapitalnie to działa. 25 minut przy dostawie online. Drobna sugestia - brakuje w ofercie czarnych oliwek.

    Adam, 08 lipiec 2017

    Bardzo dobre jedzenie, szybka dostawa

    Łukasz, 07 lipiec 2017

    dobra pizza

    Krzysztof, 02 lipiec 2017

    Bardzo rzadkie sosy, nie nadawały się do użycia. Wcześniejsze zamówienia było OK.

    Adam, 01 lipiec 2017

    Ok jak zawsze. :)

    Filip, 30 czerwiec 2017

    Brak dwóch porcji zamówionego sera.

    Seweryn, 28 czerwiec 2017

    Powiem tak... Teraz było SUPER!

    Krzysztof, 26 czerwiec 2017

    5

    Agnieszka, 25 czerwiec 2017

    Wszystko super, czas realizacji zamówienia rewelacja, smacznie i tanio

    Maciej, 24 czerwiec 2017

    Baaaardzo dobra pizza, polecam

    Adam, 18 czerwiec 2017

    Zawsze pysznie i tanio

    Barbara, 16 czerwiec 2017

    Wszystko sprawnie i smacznie, 40 minut i dostarczona pizza

    Oskar, 12 czerwiec 2017
    Super. Dziękujemy za opinię. Zespół Padella

    Szybka realizacja.

    Seweryn, 08 czerwiec 2017

    Zamowienie zrealizowane w ciagu 20min. Bardzo wysokiej jakości składniki. Polecam

    Karol, 08 czerwiec 2017

    Szybka dostawa, pyszne jak zawsze, szczerze Polecam

    Miłosz, 04 czerwiec 2017

    Super!

    Krzysztof, 03 czerwiec 2017

    Bardzo lubię wasze dania, ale proszę następnym razem zwracajcie uwagę na opakowania do zup, aby następnym razem nie przyszły wgniecione z wylaną do połowy zupą w środku.

    Beata, 03 czerwiec 2017

    .

    Filip, 01 czerwiec 2017

    Wszystko w porządku.

    Łukasz, 28 maj 2017

    Szybko i bezbłędnie :)

    Oskar, 25 maj 2017

    Mimo ,że jestem waszą stałą klientkom ostatnio trochę się zawiodłam. Szynka do Hawajskiej to jakiś żart jakaś krakowska albo coś takiego strasznie nie smaczna i niestety od kilku zamówień zauważyłem ,że wasz wyborny sos czosnkowy wykonujecie z czosnku granulowanego ,a nie świeżego. Szkoda tym bardziej ,że nawet na wielką miskę wystarczy jeden pęk choćby czosnku chińskiego.

    Filip, 22 maj 2017

    Mimo ,że jestem waszym stałym klientem ostatnio trochę się zawiodłem. Szynka do Hawajskiej to jakiś żart jakaś krakowska albo coś takiego strasznie nie smaczna i niestety od kilku zamówień zauważyłem ,że wasz wyborny sos czosnkowy wykonujecie z czosnku granulowanego ,a nie świeżego. Szkoda tym bardziej ,że nawet na wielką miskę wystarczy jeden pęk choćby czosnku chińskiego.

    Filip, 22 maj 2017

    Ekspresowa realizacja

    Filip, 21 maj 2017

    Super pizza polecam !!!

    Piotr, 19 maj 2017

    Szybko i Pychota.

    Mateusz, 17 maj 2017

    Niestety bardzo się zawiodłam, bo lubiłam tą pizzerie. Tym razem jednak jedna pizza była niedopieczona, przemoczone kartony, dowieziona zimna, a do tego brak kurczaka na pizzy pomimo opłaty za dodatkowy składnik :( duży minus :( w zamówieniu online nadal brakuje możliwości wyboru pizzy pół na pół chociaż miało się pojawić :(

    Małgorzata, 05 maj 2017

    Trzymają poziom.

    Tomasz, 04 maj 2017

    Szybko, sprawnie, na czas... a nawet przed czasem​. Do tego bardzo smacznie.

    Łukasz, 30 kwiecień 2017

    Zamowienie przyszło przed czasem. Pizza świetna na genialnym cieście i dodatkowo pyszne sosy :)
    Na pewno bedą kolejne zamówienia ;)

    Tomasz, 22 kwiecień 2017

    Jak zwykle super i w rozsądnym czasie :).

    Mateusz, 19 kwiecień 2017

    zimne, wylany sos, brak widelców i średnie w smaku :v

    Dorian, 14 kwiecień 2017

    brakuje mi możliwości zamówienia pizzy 50/50 czyli dwa rodzaje na jednym cieście

    pawel, 12 kwiecień 2017

    Jedzenie smaczne. Cena adekwatna do jakosci. Moznaby zwiększyć szybkosc dostawy.

    Karolina, 09 kwiecień 2017

    Super, szynka to prawdziwa szynka a nie jakaś mielonka. Reszta składników też extra jakość.

    Adrian, 08 kwiecień 2017

    za słone, smak i wygląd dania bardzo słaby

    Salon, 04 kwiecień 2017

    Brak uwag

    Aleksandra, 04 kwiecień 2017

    Pycha

    Mateusz, 02 kwiecień 2017

    Smacznie!

    Krzysztof, 01 kwiecień 2017

    Git

    Filip, 26 marzec 2017
    Zespół Padella

    Polecam, bardzo dobra pizza i zamówienia online super!

    Adam, 20 marzec 2017

    Najlepsze carbonarra, jakie jadłam :)

    Barbara, 13 marzec 2017

    Pyszne, polecam.

    Mateusz, 10 marzec 2017

    Po raz kolejny zapłaciłam za sos pomidorowy a go nie otrzymałam

    Natalia, 09 marzec 2017

    Ciasto zbyt słone. Poza tym wszystko fajnie.

    Piotr, 01 marzec 2017

    Najlepsza w mieście!

    Dorota, 25 luty 2017

    PYCHOTA

    Alicja, 23 luty 2017

    Pizza przypalona w trzech miejscach, mimo wszystko pyszna!

    Aleksander, 18 luty 2017

    jedyne co, to spóźniajaca się ostatnio dostawa, wiadomo 5/10 minut to nic wielkiego, ale jak czeka więcej głodnych ludzi to zaczyna się marudzenie :) mimo to padella jest super :)

    Sara, 17 luty 2017

    Bdb i dosc szybko

    Karol, 13 luty 2017

    Pizza mocno średnia. Ani wybitna, ani zła. Trochę mało kurczaka. Ciasto mogłoby być bardziej dopieczone.

    Tomek, 11 luty 2017

    Zimna pizza :-(

    Maciej, 11 luty 2017

    najlepsza i najszybsza pizza:)

    Sara, 09 luty 2017

    brak opcji odbioru osobistego przy zamówieniach online

    Daniel, 06 luty 2017

    Nadal brakuje mi opcji pól na pół

    Filip, 03 luty 2017
    Witam, dziękujemy za opinie. W tym tygodniu pojawi sie opcja pół na pół przy zamawianiu przez strone. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Nadal brakuje mi opcji Pizzy Pół na Pół i wyboru odbioru osobistego w zamówieniu online

    Filip, 21 styczeń 2017

    Wszytsko OK

    Kamil, 19 styczeń 2017

    Ocena restauracji raczej 4+ niż 5, ale ostatnie zamówienie mnie do tego przekonało, że po prostu trzeba trafić w odpowiedni czas. Zamówiłem pizze, doszła smaczna, ciepła i w dodatku po 20 minutach. Szanuje

    Jakub, 15 styczeń 2017

    :)

    Edmund, 08 styczeń 2017

    Przyjechali przed czasem ale pizze trochę już zimna i bardzo bardzo oleista. Ale ogólnie było ok.

    Mateusz, 08 styczeń 2017

    Problem z płatnością kartą przy dowozie bo Pan zapomniał naładować oraz brak paragonu

    Patrycja, 06 styczeń 2017

    Dobre jedzenie i wmiare szybko. :)

    Mateusz, 30 grudzień 2016

    Ok. Szybko i smacznie

    Klaudia, 22 grudzień 2016

    Bardzo smaczne jedzenia na które nie trzeba długo czekać
    ceny też na odpowiednim dla każdego poziomie.
    POLECAM! :)

    Kamila, 21 grudzień 2016

    jest ok

    Marzena, 18 grudzień 2016

    Długi czas oczekiwania . Pizza dotarła do mnie przypalona . Nie polecam i będę odradzał . Złą opinią nie specjalnie się przejmują więc nie wróże firmie dobrze :(

    Przemysław, 13 grudzień 2016

    Jak zawsze pychota !!!

    Tomasz, 09 grudzień 2016

    Szybko, niedrogo, smacznie

    Damian, 03 grudzień 2016

    Jak zawsze pycha

    kinga, 03 grudzień 2016

    Świetne ciasto, pyszna pizza, ekspresowa dostawa.

    Mateusz, 30 listopad 2016

    Pizza chyba najlepsza jaką jadłam, ale zamiast papryczek jalapeno dostałam papryke konserwową. Mały szczegół bo i tak mi smakowało

    Ania, 27 listopad 2016

    fajne

    Maciej, 26 listopad 2016

    4 zamówienia i 4 razy przypalone ciasto. Pisałam, że chcę dla dzieci. Dziękuję już za usłgi Padelli!

    Angelika, 18 listopad 2016

    Bardzo dobra pizza i szybka dostawa

    Marcin, 16 listopad 2016

    zaznaczam oregano w zamówieniu a nigdy go nie ma. a tak to super

    Paweł, 13 listopad 2016

    Bardzo dobra pizza, szybki dowóz, dużo składników, polecam

    Piotr, 10 listopad 2016

    OK

    Radoslaw, 05 listopad 2016

    Zawsze proszę o jakieś artystyczne dzieło, i jestem serdecznie pod wrażeniem talentu niejakiego Olka. Super robota tak samo jak smaczn pizza. Polecam

    Jakub, 04 listopad 2016

    Minus za problemy z zamówieniem online (automatyczne zaznaczanie "pierwszej dostawy". Czas realizacji i sam produkt - rewelacja.

    Grzegorz, 30 październik 2016

    Ok

    Klaudia, 28 październik 2016

    Wszystko jak zawsze perfekcyjnie ;)

    Oskar, 26 październik 2016

    Kilka słów

    Mikołaj, 21 październik 2016

    Super, wszystko wg zamówienia i szybko.

    Mateusz, 21 październik 2016

    dziekuje panu który czekał na parkingu 10, 15 minut bo odrzucałam jego telefony! :D

    Dominika, 18 październik 2016

    Smaczne ;) dostarczone 20 minut przed czasem wskazanym w mailu ;)

    Kinga, 12 październik 2016

    Pizza z dowozem rewelacja! W lokalu nie byłam jeszcze

    Patrycja, 12 październik 2016

    Smacznie:)

    Robert, 09 październik 2016

    Szybko i smacznie, polecam!

    Grzegorz, 29 wrzesień 2016

    Jak zawsze pycha

    Jarosław, 28 wrzesień 2016

    Dania jak zwykle smaczne. Niestety zapłaciłam za dodatkowy sos do zamówienia, którego nie dostałam.

    Anna, 24 wrzesień 2016

    Jak zawsze najlepsi

    Mariusz, 18 wrzesień 2016

    Zamówiłem mega serowa pizze i była dokładnie taka jaka sobie wyobrażałem - wyborna

    Jarosław, 16 wrzesień 2016

    Smacznie i szybko

    Agnieszka, 11 wrzesień 2016

    Smacznie i szybko

    Anna, 06 wrzesień 2016

    Jak zawsze super

    Paweł, 05 wrzesień 2016

    Brak możliwości złożenia zamówienia przez internet z odbiorem osobistym. Jedzenie jak zawsze pyszne.

    Robert, 01 wrzesień 2016

    Polecam

    Paweł, 22 sierpień 2016

    Polecam, bardzo smaczna pizza.

    Katarzyna, 22 sierpień 2016

    Świetna restauracja, doskonała pizza. Zamówienia szybko realizowane. Strona czytelna.

    Alina, 19 sierpień 2016

    Znacznie i szybko

    Małgorzata, 16 sierpień 2016

    Świetne jedzenie i błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam!

    Oskar, 08 sierpień 2016

    Wszystko super :)

    Mateusz, 01 sierpień 2016

    Gorące, smaczne, i duuuzo przed przewidywanym czasem dostarczenia. Polecam

    Kamila, 28 lipiec 2016

    Zamówienie było już 30 minut przed czasem. Pizza pyszna. Polecam !

    Magda, 22 lipiec 2016

    Szybka dostawa, pizza smaczna

    Małgorzata, 17 lipiec 2016

    OK

    Piotr, 11 lipiec 2016

    Pizza pyszna, a dostawa b. szybka

    Marta, 02 lipiec 2016

    Gitara, siema!

    Mateusz, 28 czerwiec 2016

    Nie byłem w restauracji więc jak mogę ocenić .

    Paweł, 27 czerwiec 2016

    Dostawa przed czasem i smacznie :)

    Michał, 23 czerwiec 2016

    Wszystko ok :) jak poprzednich moich opiniach ;)

    Dawid, 22 czerwiec 2016

    smaczne

    Tomasz, 15 czerwiec 2016

    Ostatnio biją rekordy prędkości, pizza w 15 min. od złożenia zamówienia wywołuje zdumienie.

    Kuba, 11 czerwiec 2016

    Idealnie

    Marcin, 28 maj 2016

    super! czas dostawy był 70min a wyrobili sie chyba w 30 :)

    Kuba, 23 maj 2016

    Jak zwykle bardzo smacznie

    Maciej, 19 maj 2016

    Szybko i smacznie

    Dawid, 15 maj 2016

    Super!

    Kuba, 09 maj 2016

    ok

    Wiktoria, 06 maj 2016

    Jestem lojalnym i wielomiesiecznym klientem i dlatego pochopnie nie wystawiam negatywnych opinii, poniewaz rozumiem rozne okolicznosci (duzy ruch, nowy kucharz, nowy kierowca, itp.), ale jesli 3 zamowienie z rzedu jest ponizej poziomu akeptacji, nie moge nie reagowac. Bardzo prosze wlasciciela o reakcje, szkoda tylu lat pracy. 1. Pizza zimna, spalona, kierowca zapomnial salatki; 2. Spaghetti twarde; 3. Pizza niedopieczona, przyklejona do pudelka. Masakra!!!

    Pawel, 04 maj 2016

    POLECAM, DOSKONAŁE

    Tomasz, 28 kwiecień 2016

    wszystko super poza jedną z najważniejszych rzeczy, informacji w trakcie zamawiania jak dlugo będe czekał na żarcie :) poprawcie to i bedzie git :) a jedzonko super jak zawsze

    Kuba, 25 kwiecień 2016

    pyszna pizza :)

    Joanna, 18 kwiecień 2016

    Pyszne jedzenie, szybka dostawa.

    Katarzyna, 06 kwiecień 2016

    Bardzo, bardzo smaczne pizze, miła obsługa, polecam.

    Anna, 04 kwiecień 2016

    Jak zwykle bardzo smacznie :)

    Adam, 02 kwiecień 2016

    Super szybko! Super pysznie!

    Mateusz, 01 kwiecień 2016

    Pomidorowa pierwsza klasa, polecam

    Lukasz, 27 marzec 2016

    Pizza niezmiennie na najwyższym poziomie, Dodatki dobrej jakości, ciasto kruche i bardzo smaczne.

    Marek, 25 marzec 2016

    Zamówienie dotarło zimne.

    Filip, 20 marzec 2016

    Wszystko cacy

    Adam, 18 marzec 2016

    Szybko, sprawnie i smacznie.

    Paweł, 14 marzec 2016

    Wszystko super, szybko, gorąco i pysznie! Polecam!

    Dominika, 14 marzec 2016

    Bardzo długi czas oczeliwania o czym nie poinformowano.

    Katarzyna, 10 marzec 2016

    Jak zawsze rewelacja. Szybko o smacznie

    Dawid, 08 marzec 2016

    sprawnie i smacznie.

    Jarosław, 07 marzec 2016

    szybko i smacznie

    Anna, 04 marzec 2016

    Pizza jak zawsze pyszna, ale tym razem ciut przypalona no i jak na "grube ciasto" to było raczej "klasyczne".

    Mateusz, 03 marzec 2016

    Smacznie, tanio, szybko :) Najlepsza pizza w okolicy

    Adam, 01 marzec 2016

    Jestem stałym klientem, ale teraz jestem bardzo niezadowolony z zamówienia. A propos makaronów, zauważyłem, że jest to loteria jakiej jakość dostanie się danie- od perfekcyjnej do słabej, jak w tym przypadku. Makaron letni, przegotowany, sosu mało :( Jeżeli chodzi o kanapkę, uznam to za wpadkę, 1/4 bułki była spalona, na czarny węgiel! A wszystko to zalane bardzo dużo ilością sosu. Nie wiem czy wynika to z różnych kucharzy gotujących w Padelli? Przykro mi, bo to brak szacunku do klienta, ja spalonego produktu bym nie wydał.

    Grzegorz, 01 marzec 2016
    Witam, bardzo mi przykro, że nasze zamówienie bylo nie w porządku proszę o kontakt. Adam.glowicki@padella.pl Zespół Padella

    Zamawiałem 2 sosy czosnkowe a dostałem tylko 1 a drugi jakiś kwaśny. Ale pizza wynagrodziła ;)

    Adam, 28 luty 2016

    Rewelacja

    Marcin, 25 luty 2016

    <3

    Grzegorz, 23 luty 2016

    Pysznie i o czasie !Gorąco polecam, szczególnie makarony z serem pleśniowym.

    Marlena, 17 luty 2016

    Mniam!

    Paulina, 14 luty 2016

    Dobra

    Marta, 12 luty 2016

    Pyszne jak zwykle!

    Grzegorz, 09 luty 2016

    Pizza pyszna jak zwykle. Z dowozem różnie już bywa, ale generalnie zmieścili się w czasie.

    Mateusz, 09 luty 2016

    Dostawa express, pizza smaczna, ale sos pomidorowy tragedia. Zawsze był smaczny a tym razem jakby nieświeży. Posmak plastiku? Dlatego odejmuje dwie gwiazdki

    Marcin, 08 luty 2016

    Pizza zdeformowana (drugi raz) w dodatku letnia. Wymuszenie na kliencie zamówienia za odpowiednią kwotę nie jest dobrą reklamą. Jeden raz błąd może się każdemu zdarzyć, lecz drugi raz to trochę jak i na mnie za dużo.

    Karolina, 07 luty 2016

    polecam, dobre jedzonko

    Tomasz, 01 luty 2016

    git

    Damian, 31 styczeń 2016

    brak

    Dominika, 31 styczeń 2016

    Świetna i bardzo miła obsługa, pyszna pizza

    Olga, 28 styczeń 2016

    Pizza rewelacyjna, krótki czas oczekiwania

    małgorzata, 17 styczeń 2016

    EKSPRES!

    Pawel, 17 styczeń 2016

    Lekko przypieczona pizza i letnia:(

    Jarosław, 10 styczeń 2016

    Pycha i szybciutko nawet o 21:30 !!!

    Mateusz, 06 styczeń 2016

    Polecam!!!

    Damian, 04 styczeń 2016

    troszkę za chłodna ale reszta ok

    Tomasz, 01 styczeń 2016

    Jak zwykle wspaniała

    Filip, 22 grudzień 2015

    Dostałem stary sos 1000wysp i zabrakło drugiego sosu czosnkowego (niby w gratisie do średniej pizzy).

    Marcin, 21 grudzień 2015

    Jak zawsze super

    Sebastian, 17 grudzień 2015

    OK

    Sylwia, 16 grudzień 2015

    Niestety dowiezione pizze były już zimne

    Iwona, 13 grudzień 2015

    Pysznie i szybko, pizza dotarła po 25 minutach a teoretycznie miała dotrzeć po ponad godzinie :)

    Marcin, 07 grudzień 2015

    Super Pizza. Szkoda że nie ma dowozu do fordonu bo brakuje tam prawdziwej pizzy. Pozdrawiam

    Marcin, 02 grudzień 2015

    szybko, pysznie i przed czasem

    Marzena, 01 grudzień 2015

    przystępna cena, krótki czas realizacji i bardzo smaczne dania

    Bartosz, 25 listopad 2015

    Wprowadzone ograniczenie kwoty zamówienia do 18zł powoduje, że gdy mamy dużą pizze i rabat -15zł to trzeba na siłę dobierać coś dodatkowo żeby zrealizować zamówienie. Wielki minus!!!

    Marcin, 17 listopad 2015

    Nie mam żadnych ale:)

    Mirela, 15 listopad 2015

    Pysznie świeżo ekspresowo. Polecam !

    Małgorzata, 13 listopad 2015

    Dowóz na czas nawet przed sporo pizza składniki ciasto świeże smaczne polecam

    Damian, 08 listopad 2015

    Pizza bardzo dobra! Może najlepsza w Bdg... Tylko czasy oczekiwania na zamówienie dosyć długie.

    Łukasz, 07 listopad 2015

    OK

    Marek, 30 październik 2015

    Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie online (1,5 h), pizza przyjechała prawie zimna.

    Grzegorz, 27 październik 2015

    Polecam.

    Mariusz, 25 październik 2015

    Ciasto do pizzy bardzo dobre, trochę ubogo z dodatkami (poza pieczarkami) Szybkie, sprawne zamowienie online. Polecam

    Lukasz, 19 październik 2015

    Czas oczekiwania półtorej godziny.

    Marcin, 18 październik 2015

    Wszystko na czas polecam

    Szymon, 15 październik 2015

    Sosy ktore mialy byc w pudelku, brakowalo ich. Po zgloszeniu tego problemu nie zostaly dostarczone w ciagu 30minut.
    Na szczescie byl to jedyny minus. Pizza smaczna, skladniki bardzo dobrze polaczone.

    Joanna, 11 październik 2015

    Szybko i smacznie

    Marta, 08 październik 2015

    Naprawde dobra pizza, grubo powyżej średniej.

    Mateusz, 06 październik 2015

    jak zawsze wszystko ok zamówienie było przed czasem i pyszne

    Marzena, 05 październik 2015

    Minimalnie brakuje mi dobrego sera

    Marcin, 02 październik 2015

    Smacznie i szybko

    Marcin, 29 wrzesień 2015

    Jedzonko dobre, nie można narzekać

    Sonia, 23 wrzesień 2015

    czas oczekiwania ponad 3 godziny, ignorowanie telefonów przez pracownika

    Karolina, 16 wrzesień 2015

    Italiano me gusto

    Krzysztof, 13 wrzesień 2015

    DOBRE JAK ZAWSZE, A CZAS OCZEKWIANIA KRÓTSZY NIŻ PODANO PRZEZ TELEFON:)

    Barbara, 11 wrzesień 2015

    Jak zwykle wszystko pyszne

    Karolina, 07 wrzesień 2015

    łatwa obsługa, intuicyjna, szybka realizacja, smaczne

    Tomasz, 04 wrzesień 2015

    Wszystko w najlepszym porządku
    Jedzenie dobre i bardzo szybko dowiezione.

    Michał, 04 wrzesień 2015

    Jedna z najlepszych pizzerii w Bydgoszczy

    Adam, 26 sierpień 2015

    Super! Pyszne jedzonko, szybka dostawa. Polecam!

    Adam, 24 sierpień 2015

    Polecam:) smacznie. Minus za brak promocji w lokalu

    Dawid, 22 sierpień 2015

    Dostawa przybyla w mniej niz pol godziny. Goraca i nie zaparowana. Jedna z lepszych pizz w Bydgoszczy (rowniez na dowoz!) Ciut grubsze ciasto w cenie. Oby tylko nie rezygnowali z promocji, a na pewno bede zamawiac

    Aneta, 18 sierpień 2015

    Spaghetti con pollo przepyszne!

    Grzegorz, 16 sierpień 2015

    Jedzonko super

    Mumot, 11 sierpień 2015

    Super pizza :)

    Agnieszka, 10 sierpień 2015

    Pizza jak zawsze super

    Paweł, 06 sierpień 2015

    Nowa pasta z brokułami i gorgonzolą strzał w 10! Szkoda tylko że nie ma w menu pasty z sosem śmietanowym na białym winie z porem....

    Anna, 02 sierpień 2015

    Pyszne jedzonko, szybka dostawa!!

    Tomasz, 24 lipiec 2015

    palce lizać, jedzonko znakomite, dowóz w czasie, wszystko ideolo:)

    Alicja, 23 lipiec 2015

    Jak zwykle smacznie :) tylko tym razem troszeczkę przesuszona pizza.

    Karolina, 13 lipiec 2015

    długi czas oczekiwania

    Radosław, 13 lipiec 2015

    Okej

    Tomasz, 12 lipiec 2015

    Tutto bene!

    Tomasz, 09 lipiec 2015

    Gorące, smaczne, szybko. Polecam !!!

    Lukasz, 06 lipiec 2015

    Wszystko smacznie i szybko

    Karolina, 02 lipiec 2015

    100%

    Paweł, 29 czerwiec 2015

    Jak zwykle smacznie i szybko

    Marcin, 27 czerwiec 2015

    Ja i moja rodzinka jesteśmy bardzo zadowoleni z usług:)

    Mirela, 22 czerwiec 2015

    szybka realizacja zamówienia,smaczna pizza

    Sadowska, 21 czerwiec 2015

    Żadnych uwag

    Konrad, 20 czerwiec 2015

    Troszkę za długi czas dostawy, dokładnie godzina i 15 minut, przez co pizza nie najcieplejsza, ale smak i jakość pierwsza klasa :)

    Hubert, 19 czerwiec 2015

    pyszna pizza! :)

    Katarzyna, 15 czerwiec 2015

    Szybko i pysznie :)

    Marek, 14 czerwiec 2015

    Super

    Seweryn, 09 czerwiec 2015

    pyszne jedzonko, dostawa terminowa super

    Alicja, 01 czerwiec 2015

    wszystko ok

    PIOTR, 29 maj 2015

    Polecam!

    Aneta, 27 maj 2015

    bardzo szybko i smacznie! :)

    Monika, 24 maj 2015

    Wszystko ok, smacznie i szybko :)

    Dominika, 20 maj 2015

    ZIMNA !!! Zamawiam z Padelli jedzenie regularnie i do tej pory byłem bardzo zadowolony. Tym razem niestety dostałem zimną pizze. Jest to nie do przyjęcia. Jak bym chciał jeść zimną to bym z Piratto zamówił.

    Marek, 18 maj 2015
    Witam, standardowo mamy podgrzewaną torbę i takie problemy nas nie tyczyły. chwilowo torba nie działa, bo jezdzimy autem zastępczym. Sytuacja z zimna pizza nie powinna miec miejsca, wyciągniemy - Przepraszamy, wyciągniemy z niej wnioski. Zespół Padella

    Pizza

    Anna, 17 maj 2015

    Karton nie był wystarczająco smaczny

    Igor, 16 maj 2015

    Zbyt spalona ostatnia pizza..

    Michał, 14 maj 2015

    Pizza dotarła pyszna i gorącą :-) Polecam!

    Małgorzata, 10 maj 2015
    Dziękujemy za opinie! Zespół Padella

    Troszkę suche ciasto, ale aromatyczna szynka uratowała zbyt spieczone i suche brzegi ;)

    Marcin, 28 kwiecień 2015

    Parmezan powinien być podany w osobnym pojemniczku (tym bardziej ze cena nie różni się w zależności od wielkości porcji)

    Grzegorz, 26 kwiecień 2015

    Bez uwag :)

    RADOSŁAW, 21 kwiecień 2015

    All good!

    Pawel, 19 kwiecień 2015

    Pyszne
    :-)

    Grzegorz, 19 kwiecień 2015

    Fuuu

    Natalia, 15 kwiecień 2015

    aplikacja do zamawiania online nie działa tak jak powinna są doliczane opłaty za wymianę składników (warzywo na inne warzywo). czas oczekiwania na potwierdzenie złożonego zamówienia jest dość długi

    Natalia, 13 kwiecień 2015

    Szybko i pysznie

    Krzysztof, 13 kwiecień 2015

    Jedzonko pyszne, cieple.. Dostawa dotarla bardzo szybko :) z pewnoscia zamowie u Panstwa jeszcze nie raz, pozdrawiam serdecznie

    Paulina, 07 kwiecień 2015

    Pyszne jedzonko, ale trochę za mało sosu w makaronie z kurczakiem i porami.

    Beata, 30 marzec 2015

    Wszystko ok prawie jak zawsze ;) zamawiając przez internet warto w uwagach wpisać jaki sobie sos życzymy.

    Dawid, 27 marzec 2015

    Jestem bardzo zadowolony z dostawy szybko i bez problemów, jedzenie dobre a co najważniejsze ciepłe , Pozdrawiam

    Maciej, 26 marzec 2015

    Carbonara bardzo słaba, wizualnie nie przypominało to dania.

    Michał, 21 marzec 2015

    Bardzo smacznie i miło

    Honorata, 18 marzec 2015

    Inna cena podczas zamawiania i inna przy odbiorze... Po za tym ok.

    Paweł, 16 marzec 2015

    Polecam!

    Dominika, 10 marzec 2015

    Pizza jak zawsze bardzo dobra ale warzywa trochę za grubo pokrojone :/

    Kamil, 08 marzec 2015

    Pizza bardzo smaczna, sos pomidorowy to sos pomidorowy, a nie ketchup, dostawa przed czasem !

    Wojciech, 03 marzec 2015
    Dziękuję za opinie :) Zespół Padella

    Pizza była bardzo spieczona i dużym minusem jest czas oczekiwania

    Natalia, 01 marzec 2015

    sprawnie i smacznie :)

    Katarzyna, 22 luty 2015
    Dziękujemy bardzo :) Zespół Padella

    zamówienie szybciutko zrealizowane, pizza pyszna jak zwykle.
    Polecam!

    Anna, 19 luty 2015
    Dziekujemy za opinie. Pozdrawiamy Zespół Padella

    brak

    Dominika, 09 luty 2015
    Dziękujemy za oceny pozdrawiamy! Zespół Padella

    Ekstra!

    Łukasz, 07 luty 2015
    Cieszymy się bardzo. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Zawsze wszystko było ok ale ostatnie zamowienie juz nie! Czas oczekiwania 90 min a jedzonko dostarczono po 115 min i zero rabatu za spóźnienie.

    Dawid, 01 luty 2015

    Expres dostawa

    RADOSŁAW, 30 styczeń 2015

    Brak uwag :) szybka dostawa a danie rewelka

    Dawid, 29 styczeń 2015

    Pizza bardzo dobra. Dostawa w podanym czasie.

    Kamil, 23 styczeń 2015
    Dziękujemy za opinie :) Zespół Padella

    pizza bardzo smaczna

    Agnieszka, 20 styczeń 2015
    Cieszymy się bardzo :) Zespół Padella

    Super pizza!

    RADOSŁAW, 18 styczeń 2015
    Dziękujemy! Zespół Padella

    polecam :)

    Krzysztof, 16 styczeń 2015
    Dziękujemy :) Zespół Padella

    Pyszne!

    Pawel, 11 styczeń 2015
    Cieszymy się bardzo, że smakowało :) Zespół Padella

    Super smaczna pizza, polecam!

    RADOSŁAW, 07 styczeń 2015
    Dziękujemy bardzo :) Zespół Padella

    *

    Marek, 07 styczeń 2015
    Dziekujemy za opinię :) Zespół Padella

    traalalalalal param pam pam

    jan, 01 styczeń 2015
    tritu titu dziekujemy za opinie :) Zespół Padella

    Pyszna, jak zawsze ;)

    Anna, 28 grudzień 2014
    Dziękujemy za opinie :)
    Zespół Padella

    *

    Marek, 24 grudzień 2014
    Dziękujemy za oceny Zespół Padella

    Pizza nie była super gorąca, ale to pewnie przez korki. Wiec nie ma tragedii

    Anna, 20 grudzień 2014
    Mamy podgrzewaną torbę więc teoretycznie powinna być gorąca. Sprawdzimy czy torba się nie zepsuła. Dziękujemy za opinie. Zespół Padella

    5*

    Marek, 17 grudzień 2014
    Dziękujemy Zespół Padella

    Mialo byc bolognese zapiekane a bylo zwykle, 65 minut oczekiwania a na dodatek dostawca nawet nie wiedzial ze platnosc byla przez internet

    Miłosz, 14 grudzień 2014
    Przepraszamy za pomyłkę. Przydarzyło się to w dzień kiedy było mięliśmy mnóstwo zamówień stąd tak długi czas. Zespół Padella

    dostawa bardzo szybka, pizza gorąca i pyszna.

    Magdalena, 12 grudzień 2014
    Jak klient zadowolony to my również :) Zespół Padella

    Pycha ;)

    Jakub, 10 grudzień 2014
    Bardzo się cieszymy. Pozdrawiamy Zespół Padella

    jak zawsze bardzo dobrze :)

    Krzysztof, 04 grudzień 2014
    Staramy się. Pozdrawiamy :) Zespół Padella

    Jak zwykle pyszne jedzenie. Ostatnio trochę zaczął się wydłużać czas dostawy - ale to normalne bo widzę, że coraz więcej ludzi zamawia. Dla mnie nic dodać, nic ująć.

    Radoslaw, 03 grudzień 2014
    Dziękujemy za opinie :) Zespół Padella

    Brawo2

    Marek, 30 listopad 2014

    pysznie i sprawnie

    Alicja, 28 listopad 2014

    Brak sosów w zamówieniu on-line.

    Mariusz, 21 listopad 2014

    Wszystko super!

    katarzyna, 09 listopad 2014

    smaczne

    Alicja, 01 listopad 2014
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Padella

    Polecam!

    Marcin, 18 październik 2014

    Brak sosu czosnkowego.

    Paweł, 28 wrzesień 2014

    jedzonko pyszne, dostawa terminowa

    Alicja, 21 wrzesień 2014
    Dziekujemy za opinie Zespół Padella

    SUPER

    Adam, 18 wrzesień 2014
    Cieszymy sie bardzo Zespół Padella

    :)

    Dorota, 05 wrzesień 2014

    Smacznie ,szybko, profesjonalnie

    PIOTR, 02 wrzesień 2014
    Dziękujemy za opinię. Zespół Padella

    smacznie

    Dorota, 22 sierpień 2014
    Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Zespół Padella

    Super!

    Mieszko, 08 sierpień 2014
    Dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie! Zespół Padella

    ciasto było mało puszyste

    Wojciech, 21 lipiec 2014
    Dziękujemy za opinię. Zespół Padella

    Szybko i pysznie.Polecam.

    Anna, 09 lipiec 2014
    Dziekujemy za opinie. Zespół Padella

    Jestem bardzo zadowolona z usług tej restauracji. Jedzonko pyszne i na czas. Gorąco polecam

    KATARZYNA, 18 czerwiec 2014
    Dziękujemy bardzo za opinie! Jest nam bardzo miło i cieszymy się, że smkaowało! Zespół Padella
  • jedzenie dowiezione godzine pozniej niz podano prze telefon

    Jakub, 11 lipiec 2018

    jak zwykle 5 gwiazdek

    Barbara, 09 lipiec 2018

    Jedzenie przepyszne ,polecam wszystkim !

    Agnieszka, 02 lipiec 2018

    Wszystko bez zarzutu!

    Grzegorz, 24 czerwiec 2018

    1

    Krzysztof, 19 czerwiec 2018

    5

    Agnieszka, 15 czerwiec 2018

    wszystko na czas, gorące i pyszne :)

    Aleksandra, 10 czerwiec 2018

    Polecam

    Szymon, 07 czerwiec 2018

    Polecam

    Szymon, 01 czerwiec 2018

    Super jak zawsze :)

    Wojciech, 01 czerwiec 2018

    Polecam

    Szymon, 21 maj 2018

    Wszystko okej, gdyby nie polędwica sopocka na pizzy. Dostawa 30 min przed upływem czasu.

    Agata, 14 maj 2018

    ok

    Igor, 08 maj 2018

    Brak możliwości odbioru zamówienia w restauracji przy zamawianiu przez serwis internetowy

    Dominik, 06 maj 2018

    Wszystko ok

    Marcin, 03 maj 2018

    Szybko i ciepło ;)

    Klaudia, 29 kwiecień 2018

    Smacznie i na czas.

    Mateusz, 25 kwiecień 2018

    Jedna z dwóch pizz trochę przypalona ;)

    Patryk, 19 kwiecień 2018

    Świetnie jak zawsze.

    Filip, 16 kwiecień 2018

    Wszystko super i pyszne jedzenie szybka dostawa

    Weronika, 16 kwiecień 2018

    Jak zawsze wysoki poziom

    Adrian, 14 kwiecień 2018

    Dziękuję za dołożenie jalapeño do spaghetti 😊

    Sebastian, 09 kwiecień 2018

    Wyśmienita!

    Agnieszka, 09 kwiecień 2018

    Siper

    Tomasz, 04 kwiecień 2018

    Szybka dostawa. Wszystko przywiezione świeże i ciepłe

    Anna, 29 marzec 2018

    Spalona góra i dół

    Kamil, 18 marzec 2018

    Osobiście nie byłam w lokalu ale mam zamiar się wybrać na przepyszny makaron z brokułami:) co do dostawy szybka, przed określonym czasem, a co najważniejsze ciepłe jedzonko. Bardzo smaczne :)

    Agata, 16 marzec 2018

    Szybko, pysznie.

    Dobrawa, 12 marzec 2018

    Najlepsza pizza w mieście

    Arkadiusz, 11 marzec 2018

    Polecam. Zamawiam systematycznie i ani razu się nie zawiodłem. Pyszne pizze:)

    Marcin, 08 marzec 2018

    Pizza przyjechała ciepła mimo mrozu na zewnątrz. Proszę o przywrócenie do menu pizzy z jajkiem i porem.

    Adrian, 01 marzec 2018

    Długi czas oczekiwania na pizze. Reszta ok.

    Agnieszka, 25 luty 2018

    To nie pierwsza moja pizza z Padeli, ale ta była mistrzostwo świata. Dostawa expresowa, pizza na grubym cieście, gorąca. Generalnie zajebis.a POLECAM

    Lukasz, 21 luty 2018

    szybka dostawa, pyszne jedzonko, polecam

    Marzena, 20 luty 2018

    Czas dostawy niedoszacowany, smak bez rewelacji zdecydowanie zasłona.

    Zbigniew, 19 luty 2018

    Wszystko ok

    Agnieszka, 17 luty 2018

    Pysznie i szybko.

    MACIEJ, 16 luty 2018

    Zawsze pysznie!

    Agnieszka, 12 luty 2018

    Wszystko super.

    Tomasz, 10 luty 2018

    Jedzenie pyszne, na czas. Super!

    Katarzyna, 08 luty 2018

    Polecam

    Dariusz, 06 luty 2018

    ok

    Marzena, 06 luty 2018

    Pyszna pizza w dobrej cenie.

    Aleksandra, 05 luty 2018

    Super

    Tomasz, 04 luty 2018

    Super

    Natalia, 03 luty 2018

    POLECAM

    Szymon, 29 styczeń 2018

    Bardzo dobre,tak jak ostatnio

    Julia, 28 styczeń 2018

    Dobra obsługa

    Łukasz, 27 styczeń 2018

    Chyba nowa pizzera numer 1 -czas dostawy super szybki, smak idealny - polecam

    Mateusz, 15 styczeń 2018

    polecam

    Izabela, 15 styczeń 2018

    Znów pomyliliście mi sosy, uwielbiam was, ale jak zamawiam czosnkowy to chcę czosnkowy :)

    Sara, 13 styczeń 2018

    Pół pizzy wyrzucałam do śmieci była czarna

    Natalia, 12 styczeń 2018

    Gdybym na swej drodze spotkał diabła i on obiecałby mi supermoc za moją duszę, to nie byłoby to latanie .Nie ratowałbym kotków uwięzionych na drzewach. Nie wydobywałbym też ludzi spod gruzów dzięki nadludzkiej sile. Nie gasiłbym pożarów lodowym podmuchem, ani nie zunifikowałbym einsteinowskiej teorii względności z fizyką kwantową. Robiłbym za to tak dobre pizze, jak ta co wczoraj do mnie przyjechała.

    Piotr, 11 styczeń 2018

    Szybka dostawa,dobrej jakości składniki,przystępna cena. Jedyne do czego można się przyczepić to do ciasta,ale i tak było dobrze.

    Julia, 11 styczeń 2018

    Znowu zimne ;( Szkoda bo zamówiłem 2h przed czasem w którym chciałem zjeść. Specialnie to zrobiłem, zeby sobie dyspozytor ustawił dowóz tak by przyjechało ciepłe.

    Grzegorz, 05 styczeń 2018

    Very good and quick

    Igor, 02 styczeń 2018

    Wszystko ok.

    Waldemar, 28 grudzień 2017

    JAK ZAWSZE BARDZO SMACZNIE.

    Arkadiusz, 23 grudzień 2017

    Jedzenie dobre dostawa przed czasem

    Łukasz, 18 grudzień 2017

    zamówione bylu 2 pizze a dostalem dwie spalone a do tego dwa sosy takie same choć każdy miał być inny. Nie wiem co sie dzieje ale od dluzszego czasu widać że coraz mniej dbają o to żeby nie były przypalone.

    Szymon, 12 grudzień 2017

    Szybka dostawa, dobra pizza

    Marta, 10 grudzień 2017

    Mogło by być cieplejsze!

    Grzegorz, 09 grudzień 2017

    Super jak zawsze :)

    Wojciech, 06 grudzień 2017

    Dobre

    Szymon, 03 grudzień 2017

    Pizza przyjechała ze spalonym dołem, część serowa totalnie gorzka przez to. Pierwszy raz trafiła mi się od Was tak czarna pizza od spodu. Niestety ocena 1.

    Magdalena, 30 listopad 2017

    Wszystko super!

    Mikołaj, 27 listopad 2017

    Tak niedobrej pizzy nie jadłem jeszcze.

    marcin, 21 listopad 2017

    Niestety dojechala zimna :( ale byla pyszna

    Klaudia, 19 listopad 2017

    Pyszne jak zawsze!

    Igor, 18 listopad 2017

    Pizza 20 minut po czasie, letnia :( a rukola wygladala okropnie

    robert, 17 listopad 2017

    wszystko super i smacznie ,ale czemu jest tylko jedna zupa?

    Małgorzata, 16 listopad 2017

    super !

    Justyna, 14 listopad 2017

    Ok

    Tomasz, 11 listopad 2017

    Idealnie!

    Łukasz, 06 listopad 2017

    Super makarony

    PIOTR, 04 listopad 2017

    Szybka dostawa, smaczna pizza, polecam ;)

    Marta, 03 listopad 2017

    pizza spalona

    Marcin, 01 listopad 2017

    Z dodatków chciał bym żeby pojawiły się czarne oliwki oraz oliwa z oliek

    Krzysztof, 31 październik 2017

    ok

    Sławomir, 31 październik 2017

    Zajebioza :D

    Hubert, 30 październik 2017

    Zamawiałem u państwa wcześniej dla ostatnio dostarczona pizza miała ohydny ser który psuł całość

    Damian, 28 październik 2017

    Super

    Jędrzej, 25 październik 2017

    Wszystko ok! Miejsce godne polecenia :)

    Marcin, 23 październik 2017

    Polecam

    Mateusz, 20 październik 2017

    Wszystko OK, Polecam.

    Sebastian, 17 październik 2017

    Jak zwykle bardzo dobry makaron z brokułami.

    Sebastian, 17 październik 2017

    Po raz kolejny wszystko w jak najlepszym porządku. Pizza pyszna i dostawa na czas.

    Łukasz, 15 październik 2017

    Jedzenie bardzo smaczne, dowóz 40 minut przed czasem, tylko mogłoby być cieplejsze.

    Piotr, 15 październik 2017

    Pizza bardzo dobra

    Krzysztof, 14 październik 2017

    pyszna pizza

    Krzysztof, 14 październik 2017

    Szybko i pysznie.

    Mateusz, 09 październik 2017

    pizza smaczna ale zimna, nie dają folii aluminiowej na spód

    Dominika, 08 październik 2017

    Pizza w wielu miejscach była przypalona i nie dało się tego zjeść. Kawałki cebuli były bardzo grubo pokrojone(kilka warstw zlepione w kostki) i nierównomiernie rozłożone. Sosy niesmaczne.

    Paweł, 06 październik 2017

    Po raz kolejny jestem zawiedziona z pizzy Padelli. Dotychczas akceptowałam drobne pomyłki bo przecież każdy jest człowiekiem. Jednak dzisiejsza pizza to lekka przesada. Na początku dostałam nie takie sosy. Pizza od spodu była spalona, na dodatek zawierała w sobie włosy. Nie polecam.

    Izabela, 06 październik 2017

    I tak dla jasności.. poniższa opinia to ocena restauracji na 5, natomiast ocena zamówienia to wielkie 0. Nie wiem, czemu wyświetla się 5 gwiazdek.

    Sebastian, 05 październik 2017

    Jak zawsze składniki i wykonanie pierwsza klasa!

    Adrian, 03 październik 2017

    Jedzenie dostarczone szybko. Wszystko było ciepłe i bardzo smaczne. Polecam wszystkim

    Maciej, 01 październik 2017

    Pizza po uzgodnieniu dostawy nie została pozostawiona w ustalonym miejscu. Pizza podróżowała ponad na końcu trafiła do baru i znów do podgrzania w piecu i następnie do mnie.

    Daniel, 30 wrzesień 2017

    mega szybka dostawa - 20min od zamówienia, pyszne jedzenie

    Mateusz, 27 wrzesień 2017

    trochę długo czekałem za dostawą. Pierwszy raz zdarzyło się ze przekroczono termin z maila i to o 30 min.

    Grzegorz, 26 wrzesień 2017

    Jak zwykle kapitalna pizza, realizacja i dostawa przed czasem.

    Adam, 25 wrzesień 2017

    Zawsze jestem zadowolona. Pozdrawiam Padelle

    Beata, 25 wrzesień 2017

    gitara

    Sławomir, 23 wrzesień 2017

    Ciepło, smacznie na czas. O to chodzi.

    Piotr, 19 wrzesień 2017

    Jakbym miał wybierać między rolexem a tą pizzą to wciąż bym wybrał rolexa ale pizzę bym tez jakoś zdobył

    Karol, 17 wrzesień 2017

    Szybka dostawa, przepyszna pizza. Dziękujemy :)

    Wojciech, 15 wrzesień 2017

    Pizza letnia, przypalona

    Tomasz, 13 wrzesień 2017

    Pizza dobra, tylko szybko stygnie. Może są jakieś kartony, które lepiej utrzymują ciepło?

    Piotr, 11 wrzesień 2017

    Dostawa na czas, płatność online przeprowadzona bezproblemowo. Samo jedzenie też bardzo dobre. Polecam!

    Mateusz, 29 sierpień 2017

    Wczorajsze zamówienie (20.08) idealne dosłownie ,ale poprzednie przed nim kompletna klapa, pizza miała tak cienkie ciasto że były dziury skladniki rozrzucone byle jak a do tego surowa w jednym miejscu. Do tego nie otrzymałem maila do oceny tamtego zamówienia mimo że zawsze je dostaje. Jestem waszym starym i stałym klientem ale pizza która miałem ostatnio była kpiną. Zamówienie tamtej pizzy miało miejsce w piątek 18.08.

    Filip, 21 sierpień 2017

    super, jak zawsze

    Joachim, 20 sierpień 2017

    Wszystko dobre jak zawsze :-)

    Szymon, 19 sierpień 2017

    Najlepszy bar w Bydgoszczy!

    Łukasz, 19 sierpień 2017

    Polecamy ;)

    Dorota, 15 sierpień 2017

    jak zawsze wszystko ok

    Marzena, 11 sierpień 2017

    Zamówienie przebiegło szybciej niż napisano także polecam

    Marta, 22 lipiec 2017

    Wszystko dobre jak zawsze polecam

    Szymon, 20 lipiec 2017

    super

    Marzena, 17 lipiec 2017

    Super, polecam :) Tanio i smacznie.

    Łukasz, 17 lipiec 2017

    Pyszne, jak zawsze.

    Paulina, 17 lipiec 2017

    Pizza dobra. Sosy naturalne. Czas realizacji polowe krotszy niz deklarowany.

    hania, 13 lipiec 2017

    Pizza bardzo smaczna

    Agnieszka, 09 lipiec 2017

    Brak

    Szymon, 07 lipiec 2017

    Pychotka ;)

    Jakub, 07 lipiec 2017

    bardzo dobra pizzza dojazd jak zwykle długo przed wskazanym
    czasem :)

    Dawid, 01 lipiec 2017

    Pizza przyjechała spalona, sos pomidorowy okropny. Szkoda mi tych 40 zł.

    Sara, 01 lipiec 2017

    Smaczne jedzenie, warte swojej ceny(zarówno pizza jak i makarony).

    Natalia, 29 czerwiec 2017

    Za dużo makaronu w zupoe, to nie był makaron z sosem. Ogolnie pyszne.
    Powodzenia

    Joanna, 27 czerwiec 2017

    :)

    Daniel, 26 czerwiec 2017

    Pyszna pizza i świeże składniki

    Kinga, 25 czerwiec 2017

    Jak zwykle pyszne.

    Filip, 19 czerwiec 2017

    Dostawa opóźniona o godzinę. Makaron smaczny. Pomimo sytuacji obsługa zaproponowała rabat na przyszłe zamówienie.

    Tomasz, 16 czerwiec 2017

    10/10

    Karol, 15 czerwiec 2017
    Dzieki Zespół Padella

    Byłem zachwycony przedostatnim zamówieniem, dlatego postanowiłem zamówić ostatnio taką samą pizzę... Niestety rozczarowałem się... Na pizzę czekałem 1,5 godziny a zamówiona i dostarczona pizza, mówiąc skromnie, była skromna i uboga wręcz w składniki w przeciwieństwie do poprzedniczki. Rozumiem, że składniki kosztują, ale płacąc za pizzę 33zł nie chce się zajadać człowiekowi samym ciastem z podsuszonym sosem zahaczając od czasu do czasu o ser i wędlinę. Szczerze powiedziawszy na pierwszej lepszej mrożonej z marketu jest ich więcej. Druga sprawa - sos czosnkowy... Jak sama nazwa wskazuje - sos to chyba coś gęstego a nie rozwodniony jogurt z czosnkiem... Pozdrawiam i życzę zrównoważenia jakości i ceny aby klientów przybywało a nie ubywało.

    Krzysztof, 11 czerwiec 2017

    Szybko,smacznie

    kacper, 08 czerwiec 2017
    Dzieki Zespół Padella

    Bardzo mało ananasa na pizzy

    Patrycja, 06 czerwiec 2017

    Mega szybki dowóz;)

    Filip, 04 czerwiec 2017

    Wszystko fajnie. Do pełni szczęścia pizza mogłaby być cieplejsza.

    Piotr, 03 czerwiec 2017

    Świetny powrót do tego co było kiedyś. I w końcu pizza pół na pół. Brawo.

    Filip, 02 czerwiec 2017

    Super extra pizza

    Julia, 31 maj 2017

    Ostatnio słabo pizza zimna

    Piotr, 27 maj 2017

    Szybko, sprawnie i smacznie :)

    Anna, 22 maj 2017

    Mimo ,że jestem waszym stałym klientem ostatnio trochę się zawiodłem. Szynka do Hawajskiej to jakiś żart jakaś krakowska albo coś takiego strasznie nie smaczna i niestety od kilku zamówień zauważyłem ,że wasz wyborny sos czosnkowy wykonujecie z czosnku granulowanego ,a nie świeżego. Szkoda tym bardziej ,że nawet na wielką miskę wystarczy jeden pęk choćby czosnku chińskiego.

    Filip, 22 maj 2017

    Coraz słabiej.
    W smaku jedzenie było dobre, choć na moje za trochę za dużo czosnku (kwestia gustu pewnie).
    Podanie za to coraz słabsze. Duże kawałki szynki, posklejane ze sobą, nawet dobrze nie wymieszane z resztą sosu. Szynka oczywiście konserwowa. Makaron lekko rozgotowany.
    Szybka dostawa.

    Jakub, 22 maj 2017

    :)

    Miłosz, 21 maj 2017

    Jakość pizzy jest niestety coraz gorszą

    Marcin, 18 maj 2017

    Pysznie, polecam:)

    Przemyslaw, 15 maj 2017

    ok

    Tomasz, 04 maj 2017

    Czas dostawy znakomity. Co do pizzy było to chyba moje ostatnie zamówienie. Ciasto przyklejone do pudełka ananas twardy, niezbyt świeży. Nie wiem co jest przyczyną ale kiedyś było o wiele smaczniej.

    Michał, 02 maj 2017

    Wazystko zgodne z zamowieniem, przyjechalo na czas :)

    Kinga, 23 kwiecień 2017

    Jedzenie jak zawsze pyszne. Szybka dostawa, brawo Wy!

    Katarzyna, 20 kwiecień 2017

    Jak zawsze bez zastrzeżeń

    Marcin, 14 kwiecień 2017

    Bardzo dobre!

    Adam, 13 kwiecień 2017

    szybka dostawa

    Błażej, 11 kwiecień 2017

    Szybka dostawa, idealna pizza, polecam

    Piotr, 08 kwiecień 2017

    Bardzo szybka dostawa.

    Rafał, 04 kwiecień 2017

    Pysznie jak zawsze

    Jarosław, 04 kwiecień 2017

    Pycha!

    Sonia, 03 kwiecień 2017

    ok

    Kinga, 01 kwiecień 2017

    pysznie

    Robert, 01 kwiecień 2017

    Świetna restauracja

    Bartosz, 22 marzec 2017

    szybko i smacznie

    Maciej, 16 marzec 2017

    Wszystko ok.

    Angelika, 12 marzec 2017

    polecam, szybka dostawa i pyszna pizza :)

    Agnieszka, 09 marzec 2017

    Przez to że inna osoba składała zamówienie z mojego domu ominął mnie rabat za utworzenie konta. Szkoda, bo poza tym to wszystko na bardzo wysokim poziomie.

    Dominik, 07 marzec 2017

    zawsze trzeba 1 godzine czekac. za długo. reszta ok.

    Tomasz, 01 marzec 2017

    Dostałem inne sosy, niż zamawiałem. Poza tym, pizza była inna niż zawsze, jakaś dziwna w smaku...

    Mateusz, 24 luty 2017

    Jak zwykle smacznie i na czas

    Robert, 21 luty 2017

    Jedna z lepszych pizzeri w Bydgoszczy :)

    Bartłomiej, 17 luty 2017

    Pizza szału nie robi, ale była dobra

    Wojciech, 16 luty 2017

    Szybko i pysznie.

    Jakub, 13 luty 2017

    Super pizza!

    Dorota, 11 luty 2017

    Bardzo smaczna pizza i profesjonalna miła obsługa!!!

    Beata, 10 luty 2017

    Tym razem pizza przypalona i pocięta jakby osoba wykonująca miała pierwszy raz radełko do pizzy w ręku.

    Filip, 09 luty 2017

    Ok

    Magdalena, 03 luty 2017

    Super i tanio

    Daniel, 28 styczeń 2017

    Jak zawsze wszystko w porządku ;)

    Oskar, 21 styczeń 2017

    wszystko wyśmienite i dodatkowo na czas

    Daniel, 17 styczeń 2017

    Jak zwykle bez zarzutu

    Filip, 12 styczeń 2017

    Świetnie jak zwykle

    Filip, 08 styczeń 2017

    Brak Oregano, dostawa nie przyjechała w wyznaczonym czasie. Co prawda zamówienie dotarło wręcz gorące.

    Monika, 07 styczeń 2017

    OK

    Tomasz, 05 styczeń 2017

    Raczej wszystko jest w porządku.

    Joanna, 23 grudzień 2016

    Jestem kolejny raz bardzo zachwycona jedzeniem,jak i dostawą. Dostawę dostałam przed czasem! super!

    Kamila, 22 grudzień 2016

    Zamówienie online łatwe prosti przyjemne, pizza przyjechała po 40 min smaczna i ciepła :)

    Jakub, 18 grudzień 2016

    ok

    Mateusz, 17 grudzień 2016

    Nie można dodzwonić się do restauracji. Numer podany na stronie jest nieaktualny.

    Beata, 12 grudzień 2016
    Witam, dziękujemy za info. Raz po raz mamy problemy z telefonem ( nie można sie do nas dodzwonić) próbujemy to naprawić. Dziękujemy za info Zespół Padella

    Zawsze zamówienie było dostarczane dużo przed wyznaczonym czasem, tym razem pod koniec deadline'u który sobie padella wyznacza. Efekt? Makaron był ledwo ciepły po otwarciu pudełka. W zasadzie nadawał się do odgrzania w mikrofali :(

    Marcin, 05 grudzień 2016

    Wszystko OK, szybko i smacznie oraz w dobrej cenie.

    Wojciech, 03 grudzień 2016

    Jak zwykle wszystko świetnie! Polecam!

    Dominika, 02 grudzień 2016

    Pysznie.

    Mateusz, 27 listopad 2016

    Pizza zimna i nie zmieścił się w godzinie

    Aleksandra, 27 listopad 2016

    Pizza zimna, przyklejona do pudełka, rozpadła się i porwała gdy próbowałem ja z niego wyjąć. Pierwszy raz im się tak nie udało. Zawsze byłem bardzo zadowolony. No ale jedna wtopa na kilkanaście zamówień jeszcze przejdzie.

    Mateusz, 19 listopad 2016

    :)

    Remigiusz, 17 listopad 2016

    Niestety tym razem pizza nie była tak ciepła, jak ostatnio.

    Katarzyna, 15 listopad 2016

    Bardzo smaczna pizza. Polecam

    Sebastian, 11 listopad 2016

    Pizza przybyła w dla mnie ekspresowym tempie- w godzinę, zgodnie z licznikiem na stronie. I była naprawdę pyszna :)

    Laura, 07 listopad 2016

    Smacznie i szybko

    Marcin, 04 listopad 2016

    Dostawca zapomniał zostawić sosów do zamówienia

    Paweł, 03 listopad 2016

    Dowoz dosc szybki, wszystko okej tylko pizza nie była jakoś za bardzo smaczna

    Paulina, 30 październik 2016

    Ostatnio zamówione danie było gorszej jakości niż poprzednie. Zawsze byłam w pełni zadowolona z zamówień, niestety ostatnia otrzymana pizza miała suche ciasto i przypalone boki :(

    Karolina, 28 październik 2016

    (y)

    Katarzyna, 24 październik 2016

    Bardzo dobra pizza

    Adam, 21 październik 2016

    bardzo szybka dostawa

    Tobiasz, 18 październik 2016

    była przypalona na ponad połowie brzegów

    Natalia, 16 październik 2016

    Jak zawsze pysznie

    Marta, 12 październik 2016

    Niezastąpione jedzonko, dostawa ekspresowa :)

    Piotr, 10 październik 2016

    Jak zwykle smacznie i na czas. Polecam

    Robert, 08 październik 2016

    Super jak zwykle

    Kuba, 29 wrzesień 2016

    szybka dostawa, smaczna zupa i kanapka.

    Tobiasz, 28 wrzesień 2016

    Pizza dowieziona na prośbę szybciej niż w opcjach dostawy na godzinę, pycha:)

    Jarosław, 23 wrzesień 2016

    Wszystko ok.

    Kamil, 17 wrzesień 2016

    Jak zwykle się nie zawiodłem. Pozdrawiam

    Marcin, 15 wrzesień 2016

    Jak zwykle super! A może dodacie do menu pizze na ciemnym spodzie? Mąka żytnia.

    RADOSŁAW, 07 wrzesień 2016

    Rewelacyjne makarony :)

    Łukasz, 06 wrzesień 2016

    Szybko i smakowicie!

    Agnieszka, 04 wrzesień 2016

    Nie ma lepszej Pizzy w Bydgoszczy :) tak trzymać

    Kinga, 31 sierpień 2016

    Czas dostawy co do sekundy. Ale czemu zimna była!

    Tomasz, 22 sierpień 2016

    Po 30min pizza była u mnie, wszystko ok.

    Kamil, 20 sierpień 2016

    Szybko i smacznie. Dużo szybciej niż deklarowany czas na stronie.

    Robert, 17 sierpień 2016

    Jak zawsze pysznie i szybko. Polecam !

    Magda, 16 sierpień 2016

    Szybko, prosto i smacznie.

    Jarosław, 03 sierpień 2016

    pizza jak zawsze bardzo smaczna.

    Marta, 31 lipiec 2016

    Wszystko ok

    Paweł, 24 lipiec 2016

    Bardzo dobra pizza, ciepła, smaczna i dostarczona na czas :)

    Norbert, 17 lipiec 2016

    Świetna pizza, czas dostawy również szybki. Polecam

    Łukasz, 16 lipiec 2016

    Bardzo smaczne, tylko sos był lekko tłusty

    Łukasz, 08 lipiec 2016

    Good food, good price, express delivery.

    Maciej, 01 lipiec 2016

    Szybko, smacznie, czego chcieć więcej?

    Filip, 27 czerwiec 2016

    zamówione i zapłacone online. dotarło ciepłe i smaczne . Zasłużone 5 gwiazdek.

    Rafał, 26 czerwiec 2016

    Super!

    Marzena, 22 czerwiec 2016

    Dałabym więcej gwiazdek jeśli byłaby taka możliwość.

    Joanna, 16 czerwiec 2016

    Spaghetti spoko, tylko trochę "suche" :D

    Norbert, 14 czerwiec 2016

    Jako stały klient mogę ponownie napisać, że wszystko na 100% ok

    Dawid, 01 czerwiec 2016

    ok

    Kuba, 24 maj 2016

    Pysznie!

    Magda, 20 maj 2016

    wiele razy zamawiałam stąd i pizze i makarony. Zawsze pysznie i przed czasem, jednak dziś..popłynęliście..zamówienie, niby zapisane, musiałam dzwonić po godzinie i dopytywać czy w ogóle bedzię zrealizowane, bo okazało się, że nikt się za nie nie zabrał. Obiecaliście rabat w ramach przeprosin i fakt był...zamiast 21,40, zapłaciłam 21,06, no błagam was! porażka...szkoda, bo bardzo Was ceniłam

    Aneta, 15 maj 2016

    Bardzo dobra pizza, dostarczona przed czasem. Polecam

    Michał, 15 maj 2016

    Jak zawsze smacznie i szybko :)

    Dawid, 07 maj 2016

    Wszystko ok, tylko 4 raz dostałem inny sos niż chciałem....

    Adam, 04 maj 2016

    Super Restauracja. Polecam :)

    Radoslaw, 30 kwiecień 2016

    Zamówienie dostarczone o czasie a pizza jak zwykle przepyszna :)

    Monika, 27 kwiecień 2016

    Trzeci raz pizza, ta najlepsza. Polecam

    Lukasz, 23 kwiecień 2016

    Pizza była u mnie chyba w 17 minut. Szok ;-) a pyszna jak zawsze.

    Magdalena, 10 kwiecień 2016

    Najlepsza pizza w Bydgoszczy!

    Wojciech, 05 kwiecień 2016

    wszystko zgodnie z zamówieniem

    Anna, 03 kwiecień 2016

    Mniami mniami :) Najlepsza pizza w Bdg

    Adam, 01 kwiecień 2016

    Za każdym razem pyszne jedzonko dochodzi szybko na czas, a nawet i przed. Najlepsza opcja na pizzę w Bydgoszczy!

    Agnieszka, 27 marzec 2016

    wszystko ok

    Wiktoria, 26 marzec 2016

    OK

    Joanna, 23 marzec 2016

    Wybralem 3 rozne pizze ktore zmodyfikowalem aby mialy dokladnie takie same skladniki - kazda byla w innej cenie od 13-14zl.

    Stan, 19 marzec 2016

    Wszystko ok!

    Mateusz, 17 marzec 2016

    SZYBKO I SMACZNIE...::)

    Damian, 14 marzec 2016

    Pizza bardzo smaczna! Zamówienie online sprawne, dostawa przed czasem! Super!

    Urszula, 13 marzec 2016

    Zamówienie online, pizza z kurczakiem, boczkiem, sosem barbecue. Generalnie - dość smaczna, ale ledwo ciepła, kurczak bez smaku (totalnie nie przyprawiony), ciasto, niestety, twarde. Jeszcze jedna szansa będzie, ale jeśli się zawiodę - więcej nie zamówię. Jest tyle pizzerii w Bydgoszczy, że nie zatęsknię za Padellą.

    Marcin, 09 marzec 2016

    Jedzonko pyszne,czas dostawy przed czasem. Wszystko na wysokim poziomie

    Krzysztof, 08 marzec 2016

    pizza smaczna, szybka dostawa

    jan, 05 marzec 2016

    NAJLEPSZA PIZZA W BYDGOSZCZY POLECAM :)

    Szymon, 03 marzec 2016

    zamowienie zreazlizowane 40 minut przed czasem! super!

    Mateusz, 02 marzec 2016

    Pizza jak zwykle przepyszna, obsługa bardzo miła

    Agnieszka, 01 marzec 2016

    Jedzenie ok, dobre ale bez szału. Dostawa super:)

    Agata, 28 luty 2016

    kanapki rozklekotane , sos od al tono rozlany w reklamoce ( tym razem bardzo srednio) poprzednie zamowienie idealnie

    Adrian, 27 luty 2016

    Pysznie i w 15 minut!

    Mateusz, 24 luty 2016

    jestem zadowolona

    Joanna, 21 luty 2016

    Wszystko ok. Smacznie i szybko.

    Paweł, 14 luty 2016

    Super pizza - Carbonara - chyba najlepsza jaką jadłem. Szybki i tani dowóz. Szczerze polecam!

    Dawid, 13 luty 2016

    Bardzo miła i pomocna obsługa, jedzonko bardzo smaczne

    Olga, 11 luty 2016

    Zamowilem pizze na grubym ciescie. I wreszcie byla na grubym! Dwie srednie, i to w 20 minut! Pychota. Popisali sie tym razem.

    Mateusz, 09 luty 2016

    pyszne

    Tomasz, 08 luty 2016

    Szybko i pysznie :)

    Łukasz, 08 luty 2016

    wszystko super, dostawa nawet szybciej niż zapowiedziana,polecam, sprawnie online bezgotówkowo

    lorens, 05 luty 2016

    Smaczne

    Stan, 31 styczeń 2016

    Bardzo dobre jedzenie

    Mateusz, 31 styczeń 2016

    Wszystko ok :D

    Adam, 28 styczeń 2016

    Szybka dostawa, pizza dobra i co najważniejsze ciepła. Polecam

    Małgorzata, 25 styczeń 2016

    Wszystko ok.

    Marcin, 17 styczeń 2016

    Jedna z lepszych pizzy na mieście.

    Krzysztof, 13 styczeń 2016

    Jak zawsze pychota.

    Mateusz, 07 styczeń 2016

    Bardzo smaczna i ciepła pizza oraz szybki dowóz.

    Agata, 05 styczeń 2016

    Jak zawsze ok

    Marta, 01 styczeń 2016

    Czemu podnieśliście minimalną wartość zamówienia?
    24 zł to już nie dla jednej osoby...

    Łukasz, 23 grudzień 2015

    Wszystko ok, polecam!

    Mateusz, 21 grudzień 2015

    Pycha :)

    Sebastian, 17 grudzień 2015

    Dość długi czas oczekiwania

    Sebastian, 17 grudzień 2015

    pyszna pizza

    ANNA, 14 grudzień 2015

    Duza pizza chociac drozsza niz w wiekszosci pizzeri jest naprawde duza. Ostatnie zamowienie szybkie i przepyszne. Chociaz bylo kilka zamowien wrecz slabych-z lekko gumowatym ciastem lub troche za zimnych. Pracujcie nad stala jakoscia bo potraficie ztobic najlepsza pizze w Bydgoszczy. Pozdrawiam

    Aneta, 11 grudzień 2015
    Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Pizza bardzo smaczna! Bez zastrzeżeń! Godna polecenia

    Andrzej, 05 grudzień 2015

    Jak zawsze bardzo dobre i ekspresowo.

    Mateusz, 01 grudzień 2015

    pycha!

    Marzena, 30 listopad 2015

    Palce lizać pizza

    Adrian, 25 listopad 2015

    Rewelacyjna pizza i pyszne sosy, zwłaszcza tysiąca wysp:-)

    Radosław, 16 listopad 2015

    smacznie

    Katarzyna, 14 listopad 2015

    Pizza jakas inna niz zazwyczaj. Gorsza. Tym razem nie za goraca i troche gumowata. Troche malo dodatkowej cebuli jak za 3 zl.. slabo

    Aneta, 09 listopad 2015

    Pozdrawiam, na pewno znowu skorzystam

    Beata, 07 listopad 2015

    Zadziwiająco szybko dostarczone. Oczywiście bardzo smaczne.

    Mateusz, 05 listopad 2015

    Smacznie i szybko.

    Mariusz, 28 październik 2015

    szybko i sprawnie - polecam! :D

    Adrian, 27 październik 2015

    Szybko, smacznie i tanio

    Ola, 24 październik 2015

    Pizza przyjechała zimna, mokra i niesmaczna....ale cóż się dziwić skoro na dostawę czeka się dwie godziny - lokal oddalony o 1600 metrów. Bardzo lubię pizze z Padelli ale jedzoną na miejscu w lokalu...pizza niestety traci na dowozie...

    Natalia, 19 październik 2015

    Pysznie szybko i tanio

    Dorota, 15 październik 2015

    Pizza przybyla spozniona po 1h 10min byla goraca i dobra. Niestety tym razem mocno zasypana pieczarkami, a z dodatkowej cebuli kilka piorek i to dolozonych po upieczeniu. a zawsze bylo idealnie..

    Aneta, 14 październik 2015

    Bardzo dobre danie, ale bez zapiekania

    Lukasz, 10 październik 2015

    3 carbonary przyjechały zimne, zupełnie inaczej smakowały niż ostatnio jedlismy

    Helena, 08 październik 2015

    Pizza bardzo dobra. Zamówienie szybkie.

    miłosz, 05 październik 2015

    Bardzo dobra pizza serowa. szybka realizacja zamówienia. Restauracja jest ok. Możliwość zamówienia online. Polecam.

    Ludmiła, 04 październik 2015

    Jak zwykle super.

    Filip, 29 wrzesień 2015

    Szybko i smacznie

    Marcin, 25 wrzesień 2015

    Pizza byla w 20 min! Goraca i jak zawsze pyszna. Sosy tez lepsze, niz gdzies indziej.

    Aneta, 22 wrzesień 2015

    Makarony ok, ale sałatki słabe, małe porcje, mało składników. Zero sosów na sałatce, jeśli był to "z paczki". Czuć to niestety.

    IZABELA, 16 wrzesień 2015

    Pizza jest bardzo dobra. Jeśli chodzi o dowóz to często trzeba długo czekać. Za długo.

    Łukasz, 12 wrzesień 2015

    Jedzenie bardzo smaczne i dostarczone w dobrym czasie, polecam.

    Robert, 11 wrzesień 2015

    pomimo 90 min na realizacje zamówienia, nie są w stanie dotrzymać tego czasu. Kurier pojawi się z pizzą po 2 godz.

    Agnieszka, 06 wrzesień 2015

    bardzo smacznie !

    Marzena, 04 wrzesień 2015

    Jedna z pizzy lekko przypalona. A tak to super :)

    Dominika, 02 wrzesień 2015

    Szybko i bardzo smacznie

    Karolina, 25 sierpień 2015

    Najwieksza pizza ma strasznie grube ciasto i danie niestety traci na walorach smakowych :-(

    Pawel, 23 sierpień 2015

    Pyszna. Kilka minut dłużej w piecu i byłaby wyśmienita. Czas dostawy krótszy niż podany. Super ;)

    Anna, 22 sierpień 2015

    Pizza szału nie robi. W menu napisane jest,że z papryką lecz nie z konserwową. Niestety podczas jedzenia było zdziwienie. Spaghetti zapiekane ok.

    Maciej, 17 sierpień 2015

    jak zwykle pyszne

    ANNA, 11 sierpień 2015

    Ekspresowa dostawa pomimo weekendu. Makaron z kurczakiem i brokułami w sosie gorgonzola wyśmienity!

    Anna, 10 sierpień 2015

    Prefekt, polecam

    Lukasz, 08 sierpień 2015

    Polecem! Makaron z serem gorgonzola, za....ty

    Lukasz, 04 sierpień 2015

    Dużo, smacznie i szybka dostawa!

    Agnieszka, 30 lipiec 2015

    Wszystko ok

    Wiktoria, 24 lipiec 2015

    Polecam

    Jan, 16 lipiec 2015

    Smacznie i szybko :)

    Monika, 13 lipiec 2015

    Brak uwag :)

    Jagoda, 12 lipiec 2015

    Szybko i smacznie

    Radoslaw, 10 lipiec 2015

    Na całą pizzę było może z 8 kawałków ananasa.

    Dominika, 08 lipiec 2015

    Wiecej usmiechu;)

    Łukasz, 04 lipiec 2015

    nic dodać nic ująć -pycha

    Marzena, 30 czerwiec 2015

    Coraz bardziej oszczędzają na jakości. Ciasta więcej niż dodatków

    Piotr, 28 czerwiec 2015

    Dobra pizza. Fajne ciasto . Polecam

    Tomasz, 24 czerwiec 2015

    Polecam

    Mariusz, 22 czerwiec 2015

    :)

    Marcin, 21 czerwiec 2015

    zbyt długi dowóz,chłodne jedzenie,tani ser na pewno nie mozzarella,pizza tonie w tanim tluszczu

    Paulina, 19 czerwiec 2015

    Pizza z dodatkowym ogórkiem konserwowym była super!

    Anna, 17 czerwiec 2015

    Rewelacja szybka dostawa mila obsluga polecam

    Tomasz, 14 czerwiec 2015

    Ponownie super!:)

    Grzegorz, 09 czerwiec 2015

    dostawa szybciej niż zapowiedziana! :) wszystko bez zarzutu

    Marcin, 02 czerwiec 2015

    Pyszne!

    Igor, 29 maj 2015

    Ponownie makaron z kurczakiem, z porem, z winem i śmietanką, ponownie majstersztyk. Super świeże i gorące. A dotego sandwicz z tuńczykiem suuuper! Polecam .

    Grzegorz, 29 maj 2015

    Świetna pizza, świetna obsługa zamówienia. Polecam.

    Mariusz, 26 maj 2015

    :-)

    Pawel, 20 maj 2015

    All good!

    Pawel, 19 maj 2015

    Dostawca przywiózł złe zamówienie, zamiast makaronu kanapka, zamiast sosów czosnkowym dostałam 1000 wysp i pomidorowy. Makaron został dowieziony natomiast nie ten, który zamawialam.

    Anna, 18 maj 2015

    Najsmaczniejsza hawajksa jaką jadłem

    Marcin, 17 maj 2015

    Pizza Anchios -zamiast papryczek j. Dał bym oliwki czarne.

    Maciej, 16 maj 2015

    Jak zawsze bardzo smacznie i szybko, zarówno w pracy jak i w domu. Do tego menu chce się wracać.

    Sebastian, 10 maj 2015
    Dziękujemy za opinie pozdrawiamy Zespół Padella

    Zamówienie pomimo potwierdzenia smsem i mailem nie zrealizowane. Po moim telefonie zostałem poinformowany, że zamówienia nie widać w systemie... po czym zaproponowano mi pizzę za kolejne 90 min. Dopiero po uwadze, że chyba powinnienem otrzymać pizze poza kolejnoscią dostarczono mi zamówienir po ponad 40 min. W sumie ponad 2h czekania :(

    Michał, 10 maj 2015

    kanapki sa super, makarny także, ale ostatnia pizza to była sama sól - okropna! nie wiem, czy to pechowy przypadek, czy standard, ale nie odwaze sie tego sprawdzic ponownie.

    Katarzyna, 27 kwiecień 2015

    Smaczne dania,miła obsługa na miejscu a także możliwość komfortowego zamówienia online. Polecam

    PIOTR, 26 kwiecień 2015

    Pizza prawie zimna

    Małgorzata, 20 kwiecień 2015

    Jedzonko pyszne, dostawa była w krótszym czasie. Same zalety!

    Anna, 19 kwiecień 2015

    Zamawiałam już kilka razy i wszystko było ok. Jednakże teraz przywieziona pizza była zimna!

    Anna, 17 kwiecień 2015

    Mniam!

    Paulina, 14 kwiecień 2015

    Pizza bardzo dobra. Dostawa szybka :)

    Aleksandra, 13 kwiecień 2015

    Wszystko ok, dostawa w szybkim czasie, pizza bdb.

    Radosław, 10 kwiecień 2015

    Wyśmienita pizza

    Anna, 02 kwiecień 2015

    Naprawdę smaczna pizza :)

    Maja, 29 marzec 2015
    dziekujemy za opinie Pozdrawiamy! Zespół Padella

    Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobre jedzenie

    Aleksandra, 27 marzec 2015

    Zamowienie dojechalo po 2h15min, 45min po uzgodnionym czasie.

    Pawel, 22 marzec 2015

    Dla mnie najlepsza pizza w Bydgoszczy. Produkty dobrej jakości, dużo dodatków. Mieszkam daleko od restauracji, mimo to zawsze dostaję ciepłą pizze.

    Marek, 19 marzec 2015

    Szybka obsluga :)

    Aleksandra, 18 marzec 2015

    Polecam jak zawsze!

    Marcin, 15 marzec 2015

    wszystko ok :-)

    Paweł, 09 marzec 2015

    Jak zawsze dobre

    Kamil, 07 marzec 2015

    Padella - najlepszy przyjaciel głodnego studenta uczącego się do egzaminu! Jak zawsze pysznie i na czas.

    Karola, 02 marzec 2015
    Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy. Zespół Padella

    Miało byc 60 min było 40
    :) ciepłe jedzonko polecam :)

    Mariusz, 24 luty 2015
    Dziękujemy za opinie :) Zespół Padella

    Smaczna pizza, ale dotarła zimna:(.
    No cóż mamy zimę.
    Stąd jedna gwiazdka mniej.

    Wojciech, 20 luty 2015
    Przepraszamy. Mamy podgrzewaną torbę więc teoretycznie pizza nie powinna wystygnąć. Zwrócimy uwagę kierowcy i wyjaśnimy sprawę. Zespół Padella

    Szybka dostawa, bardzo smaczna pizza, polecam :)

    Maciej, 15 luty 2015
    Dziękujemy za opinie. Zespół Padella

    Bez uwag, jak zwykle ok!

    RADOSŁAW, 09 luty 2015
    Dziękujemy Zespół Padella

    Bardzo smacznie :)

    Jakub, 03 luty 2015

    *

    Marek, 31 styczeń 2015

    Smacznie, szybko, w dobrej cenie co chcieć więcej.

    Paweł, 29 styczeń 2015

    Zdecydowanie za słone i przesolone ciasto, brak możliwości wymiany dodatków w tej samej klasie cenowej np. w przypadku zmiany boczku na szynkę należy dopłacić do szynki mimo usunięcia boczku. Pomimo tego pizza bardzo smaczna :)

    Cyprian, 27 styczeń 2015
    Sprawdziliśmy ciasto i składniki i w tym momencie są ok. Nie mamy już możliwości sprawdzić składników i ciasta sprzed 2 dni. Jednakże nie mieliśmy żadnych innych reklamacji. Mogło się oczywiście zdarzyć, że coś było przesolone, lub poprostu gustuje Pan w mniej słonych potrawach. Jeśli chodzi o wymianę składników tej samej "klasy" to oczywiście istnieje możliwość bezpłatnej wymiany i serwis teoretycznie na to pozwala. Gdyby taka sytuacja zażyła się ponownie to proszę o informację. Skontaktuje się z Panem serwisant, który rozwiąże problem. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Pyszne, gorące i wcześniej niż się spodziewałam ;)

    Anna, 21 styczeń 2015
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Padella

    kilka słów

    Paweł, 19 styczeń 2015
    i słów kilka :) Dziękujemy za oceny! Zespół Padella

    :)

    jan, 17 styczeń 2015
    :D Dziękujemy za oceny Zespół Padella

    Miła i szybka obsługa.Konsumpcja ich potraw to czysta przyjemność:)

    Magdalena, 14 styczeń 2015
    Dziękujemy bardzo za opinie. Zespół Padella

    13 min od zamówienia *

    Marek, 10 styczeń 2015
    Dziękujemy za oceny Zespół Padella

    *

    Marek, 07 styczeń 2015
    dziekujemy za oceny :) Zespół Padella

    Great as always!

    Pawel, 02 styczeń 2015
    Thank You for opinion Zespół Padella

    Pizza smaczna, bez żadnych pomyłek :)

    Piotr, 31 grudzień 2014
    Dziekujemy za opinie :) Zespół Padella

    nie jadłem lepszej

    Filip, 25 grudzień 2014
    Bardzo dziękujemy za opinie :) Zespół Padella

    *

    Marek, 22 grudzień 2014
    Dziękujemy za oceny Zespół Padella

    *

    Marek, 20 grudzień 2014
    Dzięki za oceny Zespół Padella

    * ale zapomnieliście parmezanu

    Marek, 14 grudzień 2014
    Przepraszamy, proszę się zgłosić do obsługi lokalu. Zrekompensujemy to. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Szybko, smacznie ;)

    Paulina, 13 grudzień 2014
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Padella

    *

    Marek, 12 grudzień 2014
    Dziękujemy za ocenę Zespół Padella

    *

    Marek, 07 grudzień 2014
    Dziękujemy za ocenę Zespół Padella

    Chciałem pizzę na grubym cieście a dostałem na cienkim, zamawiałem jeden sos a dostałem 2.

    Piotr, 04 grudzień 2014
    Przepraszamy za pomyłkę. Zmieniliśmy sposób opisywania zamówień. Następny raz nie powinno być już tego problemu. Pozdrawiamy Zespół Padella

    świetnie! świetnie!! świetnie!!! pizza pyszna ale ten kto wymyślił ten cały system zamawiania przez neta, powinien dostać nobla ;)

    Krzysztof, 30 listopad 2014

    Brawo

    Marek, 29 listopad 2014

    Super smaczne!

    Marcin, 21 listopad 2014

    tłuste

    Marta, 20 listopad 2014

    Rewelacja!!! :)

    Krzysztof, 03 listopad 2014
    Dziekujemy za opinie Zespół Padella

    Szybko, sprawnie, pysznie.

    Radoslaw, 22 październik 2014

    wszystko super ;-)

    Małgorzata, 09 październik 2014

    Jest smacznie, porcje spore jednak czas oczekiwania około godziny to sporo. Na stronie podawało 20 minut. To nie fair bo kierowałem się tym parametrem.

    Adam, 23 wrzesień 2014

    Super, smacznie, szybko!

    Leszek, 19 wrzesień 2014
    Dziekujemy Zespół Padella

    Super sprawa, polecam

    Mieszko, 07 wrzesień 2014
    Dzikujemy Zespół Padella

    Szybko i smacznie.

    Marcin, 02 wrzesień 2014
    Dziękujemy za opinię. Zespół Padella

    było smacznie :)

    Dorota, 27 sierpień 2014
    Dziekujemy! To cieszy nas najbardziej! Zespół Padella
























    :)

    Dorota, 20 sierpień 2014
    :D Dziękujemy! Zespół Padella

    Bogaty wybór, szybka realizacja zamówienia. A najlepsza opcja płatności przez internet! Super pomysł.

    Katarzyna, 01 sierpień 2014
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Mniej składników niż w ostatniej dostawie, pizza nie była dostarczona w torbie dlatego była chłodniejsza

    Tomasz, 13 lipiec 2014
    Witam,
    mamy kilku pizzerów i każdy z nich prezentuje trochę inny styl. Stąd delikatne różnice w pizzach. Jednakże staramy się, aby wszystkie dania prezentowały ten sam standard i wyglądały tak samo.
    Jeśli chodzi o transport jedzenia to kierowca zawsze przewozi pizze w specjalnej (podgrzewanej) torbie. Być może z samochodu do Pana przenosił jedzenie bez torby. Oczywiście tak nie powinno być i zmienimy to. Dziękujemy za uwagi. Pozdrawiamy Zespół Padella

    Przepysznie, bez zastrzeżeń. System internetowy to strzał w dziesiątkę.

    Aleksandra, 23 czerwiec 2014
    Dziękujemy za opinie. Cieszymy się bardzo, że smakowało. Pozdrawiamy Zespół Padella